NYL COLLECTION GIVEAWAY

5:16 AM Edit This 0 Comments »



pembukaan blogshop yang baru dan di hadiahkan dengan giveaway kpd semua kwan2

TERIMA KASIH YE NYL

salam sayang all! sempena pembukaan blogshop baru nil... nil nk adakan giveaway...Mudah je giveaway nih..

syarat-syarat :

1) Menjadi follower NYL COLLECTION ...sudah

2) Membuat entry tentang contest nih dan memberi comment membina dlm usaha nil memperbaiki kelemahan blogshop nil serta di link kan ke entry ini

memang NYL baru sgt2 bukak kedai kan? yg saya tgk NYL ada jual






shawl yg pelbagai warna dan corak

serta






dompet kecil untk syiling

pada pndgn saya, shawl merupakan antara trend zaman skrg dn penjualan shawl sgtlah laku skrg ni TETAPI memandangkan terlalu ramai org yg menjual shawl dan terlalu banyak jenis dn corak shawl yg dijual.. NYL perlu mengenengahkan kelebihan shawl NYL.. perlu juga variety of shawl.. supaya lebih byk pilihan.. di samping itu selendang, tudung DIY juga boleh diketengahkan since tema nya lebih krg sama..

Produk2 perlu dibanyak kan supaya kedai ni lebih meriah

Selain itu jangan lupa buat promosi atau happy hour promotion..sure gempak.. nnti bila dh ada pembeli, jgn lupa letak testimoni ye..

SEMOGA BERJAYA

3) Copy Image diatas dan diletak kan di side bar blog korang dan di link kan ke NYL COLLECTION. 1 lg.. Image diatas mestilah dimasukkan juga kedalam entry korang. sudah

4) Meletakkan NYL COLLECTION dan BUNGA-BUNGA KEHIDUPAN (nk glemer jgk!,hehe) di blog list korang sudah

5) Then, antar link entry korang ke ruangan komen ataupun ke flerida_haliza@yahoo.com dengan tajuk 'NYL COLLECTION GIVEAWAY' sudah

habis!! Senang kn? hehe.. JOM JOINT!!!!

Hadiah..

Pemenang dipilih secara Random.
Seramai 5 orang yang bertuah akan dapat giveaway dr NYLCOLLECTION.

Tarikh Tutup : akan ditentukan kemudian

0 sweet talk: