Kedai Mini Muffin Giveaway

6:06 AM Edit This 0 Comments »
Apa perasaan anda apabila melihat benda kat bawah ni????

mesti meleleh air liur korg kan tgk muffin ni..nampak je dh cukup rasa CERIA
kalau makan mesti bertambah2 CERIA ni depa dok berbaris lak..
aduhhh bape kali telan air liur daaaa..
entri kali ni sangat menggiurkan dn menggoda kan???


buat penggemar muffin tapi tak pandai atau malas nak buat.. sini ada berita gumbira

apa dia yg gumbira nya??? sesiapa sahaja tak kira ulu ceruk belakang bukit dalam hutan belantara (asal posmen leh jumpa alamat korang) boleh menempah muffin di atas..

apa?? dgn saya?? oh semestinya tidak!!! kaki tangan kerasku ini mana bisa buat muffin untuk kamu2 sekalian...nanti nggak jadi muffin dong..

tapi dgn mereka ni

KEDAI MINI MUFFIN
(oh maaf... takde alamat pulak)

tapi skrg kan dunia sudah moden.. click di hujung jari saja.. semua yg anda nak janji sampai.. so click la.. eh click saja tak jadi.. poket kena tebal..

click sni ye ----> http://myminimuffin.blogspot.com

tapi kalau dkt kedai mini muffin ni..kita tak perlu berkahwin dgn datuk atau bercinta dgn anak tiri belah bapa angkat tan sri.. semua org PASTI mampu membeli muffin yg comel2 dn cute2 mcm saya tu dgn harga yg sangat murah...
x caya? tgk ni...

Muffin Keladi
Harga : RM 10 / 50 pcs
RM 18 / 100pcs

Muffin Oren
Harga : RM 10 / 50 pcs
RM 18 / 100pcs

Muffin Blueberry
Harga : RM 10 / 50 pcs
RM 18 / 100pcs

Muffin Coklat
Harga : RM 10 / 50 pcs
RM 18 / 100pcs

ini sebilangan sahaja..sbb PERISA yg ditawarkan sangatlah BANYAK..juling saya tengokkk

1. Coklat (Warna - Koko)
2. Strawberi (Warna - Pink)
3. Pandan (Warna - Hijau)
4. Vanilla (Warna - Kuning)
5. Durian (Warna - Kuning)
6. Blueberry (Warna - Biru)
7. Keladi (Warna - Ungu)
8. Oren (Warna - Oren)
9. Mocha / Coffee (Warna - Koko

banyakkan???okay..sila juling bersama2

Selain daripada tu...
anak dara kat bawah ni yg cun melecun pun di jual

stobeli tayah cari kat cameron dahhh..sampai depan umah jee..ade kale melah ngn pink..cantek kan
ini lak namanya lolipop..pop..pop..cantik menarik kau memang debab eh salah debommmmmbbastik
yg ni cekelat takde kale..utk yg suka asli dn original
siap ada box tu..
cantik kan? meleleh tak air liur korang??? aku tayah cite la.. mmg tgh tadah baldi ni..

apa2 hal pun.. jangan lupa ye.. ke blog depa..

dan kalau nk MUFFIN FREE sila join GIVEAWAY depa di SINI















psst:sy tgh join giveaway depa sbnrnya ni sambil pomot brgn yg melt my heart ni
sy join kategori 2 utk anak saya yg bakal menyambut hari lahir pada 7 jun nanti


0 sweet talk: