JOM JOIN GIVEWAY AKU (OYA)

6:27 AM Edit This 0 Comments »

JOM JOIN GIVEWAY AKU (OYA)



syarat2:
  1. mcm biasa kalau nak join wajib jd follower AKU coz hanya follower je yang layak okies...
  2. sunat follower BLOG CONTEST aku
  3. hehehe korang addlah blog aku yang cun ni kat blog korang
  4. letak banner kat mane ko nak letak
  5. buat sikit entry sal giveway ni...(simpe dah lera)
  6. then korang list post entry yang korang buat kat http://oya-contest.blogspot.com/2009/11/perserta-giveway-aku.html (klik okies)
  7. siap...
so ni dia senarai hadiah giveway aku nak kasi.. jgn marah ek sempoi but nice.... hahahaha



6 bukan 6 helai lah tp 5helai je...soly2x i .


3 bijik tabung ni...tomel

& yang ni lg sempoi blanket bb..( darwisy & darwisya guna lembut je)


0 sweet talk: