DE'ALYA GIVEAWAY

7:18 AM Edit This 0 Comments »


siapa nak join giveaway ni...sila2 la yer...
http://alyaonlineshoppe.blogspot.com/2010/01/dealya-giveaway.html
tarikh tutup sebulan dari sekarang iaitu
28 Februari 2010 bersamaan hari Ahad
tepat jam 11.00 pagi
selepas dari tarikh,hari dan masa tersebut
penyertaan takkan di terima..
hehehe...
jangan kelam kabut,masih banyak masa lagi..
syarat2 nak join simple jer


~nak wat entry takper,takmau buat pun takper
~follow dan add link blog ni kat blog anda (untuk memudahkan anda tahu perkembangan giveaway ni)
~tinggalkan komen di entry ni supaya saya tahu siapa yg turut serta
~kalo buat entry kat blog jgn lupa tinggalkan link yer

tu saja syarat2 nya..mudah kan...
hadiah???
dalam gambar kat atas..
fabric chiffon 1.5 meter
sama ada kaler orange atau purple
bakal menjadi milik anda

0 sweet talk: