Happy cloth diapering giveaway

5:01 AM Edit This 0 Comments »
mari sini kawan2 kita join....


Syarat2 penyertaan seperti di bawah ni

1. Terbuka kepada semua mommy bloggers (mereka yg ada blog) dan berminat dgn cloth diapers. mesti la minat..bagus sgt CD ni..daku je yg malas

2. Terbahagi kepada 2 kategori, iaitu;

Kategori A: utk mereka yg belum atau baru aje berjinak-jinak dgn cloth diapers <-- daku di sini
Kategori B: sudah menggunakan cloth diapers (mmg dah berCD la katakan)

Cara-caranya...

- Jadi FOLLOWER di blog ini (dgn segala hormatnya)... dan ADD blog ini dlm bloglist anda.

- Buat satu entry tentang giveaway ini, dengan tajuk entry Happy cloth diapering giveaway. Jadikan sticky mode sehingga 31 Januari 2010.

- Copy banner di atas dan letak dlm entry dan di sidebar blog anda (serta link-kan ke entry ini).

Utk kategori A:

Ceritakan secara ringkas kenapa anda berminat dgn cloth diaper (sbb comel ke, sbb jimat ke... atau sebab apa-apalah). Kalau nak letak gambar baby pun boleh jugak (nyatakan nama n umur baby).


minat sebab canti.ade mcm2 kale dn macam2 design.kalau pampers tu yg tu yg tu la jugak.. pastu boleh la save environment..tk de la setiap mingu sampah pampers aje dh setimbun.. tambah yg lain2 lagik.. mau bejuta2 lemon


Akhir sekali, tinggalkan komen (link anda) dlm entri ini supaya saya dapat menjejaki blog anda.

Pemenang akan dipilih secara rawak (serawak2nya dan sejujur2nya).... mungkin akan gunakan random.org (tgk la nanti)...

TERIMA KASIH


Hadiahnya adalah :-

Tentulah cloth diaper, satu CD utk seorg pemenang bagi setiap kategori (boleh pilih nak CD mana yg ada dlm stok saya).

Tarikh tutup giveaway ini adalah pada 31 Januari 2010 dan saya akan umumkan pemenangnya selepas tarikh itu (insya-Allah).

0 sweet talk: