First Giveaway : KhairunKraf

6:25 AM Edit This 0 Comments »


mari kawan2 kita join giveaway khairun ni..

sila la ke blog beliau ye..klik aje...

Hadiahnya ialah car sign..

Tamat giveaway ni 31 January 2010..


Step yang perlu :
1) Jadi follower saya..

2) Link kan blog saya dalam blog list korang..

3) Buat satu post dalam blog korang tentang giveaway ni..jangan lupa letak pic atas tu sekali..then, letak link http://khairuncraft.blogspot.com/2009/12/first-giveway-khairunkraf.html
kat post tu ye..

4) Copy pic kat atas tu, dan letak jugak kat side bar blog korang..biasa orang guna html kan..ni kira korang add image la kat ruang "Add a Gadjet" yg edit layout tu..pastu link image tu dengan link ni http://khairuncraft.blogspot.com/2009/12/first-giveway-khairunkraf.html

5) Tinggalkan comment kat post ni, link yang korang dah buat post pasal giveaway ni..


6) Saya akan update dari masa ke masa orait!..


Pemenang saya akan undi ok!

0 sweet talk: